Sista april.

Då var det valborg och de flesta är ute på fest eller likande. Själv har jag jobbat ikväll och J kände sig hängig så just nu sitter vi bara i soffan. Inget firande för någon av oss.

Annars idag har det inte hänt så mycket, fått på sommardäck på bilen äntligen. Jag har fortfarande känt mig lite klen men blir bättre och bättre hela tiden. Men fick veta idag att jag hade vinterkräksjukan och inte magsjuka i alla fall. (anteckna noga!)

Nej får se fall det kanske blir en film innan vi lägger oss?!

Hoppas ni lediga har ett trevligt firande ikväll :)
God natt!

inte helt 100

Är inte helt hundra idag heller. Men det var ju i förrgår som jag låg och spydde som en gris också så det är väl inte så konstigt. Fast dom ville att jag skulle jobba ikväll men jag sa ifrån.. Kände att jag inte orkade, drygt att jobba när man inte mår riktigt bra. Tagar för att jobba imorgonkväll istället. Då måste jag ju bara vara pigg!

Väntar på att J ska komma hem. Sen får vi se vad som händer senare, förmodligen bara slappa i soffan hela kvällen. Kanske det blir lite fredagsmys för en gångs skull. :)

Ha en trevlig kväll och helg!

Lyxfälla

Kollar på lyxfällan och kan verkligen inte fatta hur en del ser på pengar och hur lata folk kan vara.. Usch, blir bara irriterad av sånna här program. Fast det är ju lite kul att få känna sig smart och klyftig ibland.

Annars ikväll har jag inte gjort mycket. Mest arbetat på att nöta ut soffan och försökt äta lite. Men jag ritade faktiskt klart en bild som jag började på med för någon månad sedan. Får se fall jag scanar in och lägger upp den imorgon, om jag vågar. Brukar inte visa mina teckningar eller målningar för folk speciellt ofta. Men jag är faktiskt riktigt nöjd med den här!

Ska försöka plocka lite här hemma nu innan det är dax för att sova.


/ Ewe

Vad va det jag sa!?

Magsjuka blev det.. Låg däckad hela dagen igår, inge trevligt alls med magsjuka och feber.
Idag känner jag mig lagomt mör i kropp och knopp. Hade lite feber när jag vakna men känner mig betydligt mycket piggare än igår.

Eftersom det är torsdag så är det ju igentligen vägningsdag så vägde mig imorse, mest på skoj (vet ju att jag inte åt nästan nå igår och det jag åt fick jag ändå inte behålla). Hade i alla fall gått ner 3 kilo på en vecka, men som sagt så räknas det inte. Fast det skulle ju inte skada om siffrorna såg lika ut nästa vecka. ;)

Ha en trevlig eftermiddag!

illa,

jag mår illa. Magsjuka på gång eller? Hoppas verkligen inte det. Har mått småilla hela dagen och bara småätit hela eftermiddagen. Går ju magsjuka på jobbet så skulle inte bli förvånad om jag får det också.

Tog mig i alla fall ut på en 40 min promenad ikväll. Inget vidare högt tempo, men just nu är jag bara stolt att jag trotsade tröttheten, illamåendet och tog mig ut.

Ska kolla lite på BB nu innan det blir sängen. Ska upp och jobba imorgon igen.
God natt!!

Efter 8 dagar

Är jag äntligen ledig!

Efter en sovmorgon blev det promenad efter ån. Är så trött idag, kommer väl efterpå antar jag. Har tagit mig till ica och veckohandlat i alla fall och nu sitter jag bara i soffan och kollar på oc.


Jag hoppas att jag orkar ta mig ut på en riktigt power walk senare. Ska nog koka lite kaffe så kanske jag piggnar till.



sorry, i can´t be perfect.

Jag vet.. Kass uppdatering nu i helgen. Har liksom inte hunnit med, jobbar konstant känns det som och den lilla tid jag vart ledig (igår kväll) har jag försökt få lite påskkänsla. Men idag börjar inte förns kl. 16 men innan dess ska vi till mormor och äta tårta.

Har även blivit kass på mina promenader, av samma anledning. Men ikväll efter jobbet funderar jag på att ta mig ut. Sen får vi se fall jag blir ledig imorgon, hoppas faktiskt på de!

Sitter och äter havergrynsgröt (fibergryn så klart!) med linfrön och lingonsylt till frukost nu. Ska skunda mig ut i solen innan vi ska iväg så kanske jag också hinner få lite färg.

Ha en trevlig söndag gott folk!

phew

Det gick bättre än väntat på vågen idag, hade varken gått upp eller ner. Det är jag väldigt nöjd med eftersom jag åt massa skräp och inte motionera speciellt under helgen som var. Känns som det kommer bli ungefär lika den här helgen. Men huvudsaken jag inte går upp så är jag nöjd. Det är ju faktiskt påsk!

Är skit trött nu efter att ha jobbat idag och så ska jag jobba delad tur imorgon så sängen väntar nu.
God natt med er!

lill-lördag

Har precis firat att det är lill lördag med två ägg. Men jag blev akut sugen på chips och dipp. Fast det får vänta, kanske att jag unnar mig i helgen. Men det kommer bli så mycket annat gott då så vi får se hur det blir. Kan inte fatta att det är påsk i helgen. Det är ju tamme tusan skärtorsdag imorgon, ojoj!

Har varit ute på en 60 min rask promenad i eftermiddag och den underbara vår solen. Imorgon väntar vågen ingen, är faktiskt lite nervös för att se vad den visar.

Men nu vill J ha datorn och jag ska kolla på grey´s så god natt med er.

Skarpt

Funderar skarpt på att skippa BB ikväll och ta en power walk istället. Gick ju en skön 40 min prommis med Henny efter ån imorse, men inte med något tampr precis. Sen är det ju sån himla härlig kväll och så är det ett skönt sätt att varva ner och rensa skallen efter en kväll på jobbet.

Nej så får det nog bli, vi hörs imorgon igen!

Tänk

vad mycket lite lunch, kaffe, treo och solen kan göra.
Känner mig mycket piggare nu. Huvudvärken sitter fortfarande i men kommer nog snart försvinna helt. Men är fortfarande i min lilla bubbla och kommer nog vara det hela dagen.

Har även tröstat mig lite med att beställa kläder. Hittade en jacka från ellos, precis en sån jag letat efter, och självklart hitta jag lite annat som jag bara lära ha. Det blev väl 2 par skor och en kjol utöver jackan. Tråkigt bara att jackan inte skulle komma förns 25 maj.



Det bara hålla tummarna att allt passar och att jag inte känner mig alldeles för lång och vinglig i sandaletterna. Tog stl. 40 i jackan så det kommer bli intressant om den passar eller inte. Men som sagt, det är bara att hålla tummarna!!

Nu ska jag göra mig iordning för att gå till jobbet.
Ha en bra eftermiddag!!

Orkeslös

Vart har all energi tagit vägen? Är så himla trött och seg idag, känns som jag går omkring i en bubbla. Huvudet småvärker och det trycker i bihålorna. Bara jag inte håller på att bli förkyld.. Det vill jag verkligen inte!
Är sugen på nå att äta och skulle vilja gå och småäta hela tiden. Är jag tillbaka på ruta 1 igen bara för att jag inte brydde mig nå i helgen eller är det bara en formsvacka just idag? Kände mig inte alls så här igår så jag hoppas verkligen att det bara är för dagen. Men nu gäller det idag att kunna stå emot alla frästelser!

Med en kopp kaffe och lite lunch så kanske jag piggnar på lite. Ska ju jobba ikväll också så då måste jag ju hitta lite energi i alla fall.

sängen kallar

Ja då var dagen snart slut. Det blir väl att glutta lite på BB innan jag går och lägger mig.
Imorgon väntar en ny dag och en kväll på jobbet.


Vart tar tiden vägen?

Han liksom inte med någon uppdatering igår. Var ute och pyssla i trädgården hela dagen så sen var jag så trött och avslutade kvällen med en film med min fina sambo.

Har jobbat till 13.15 idag. Sen blev det en lång promenad i det härliga vädret. Tog ca 2 timmar, skönt! Riktigt härligt och inte minst behövligt efter att ha haft en slapp helg med massa god mat och noll motion. Men det har varit skönt att haft en ledig helg också. Men nu är en ny vecka igång och nu är det bara att ta nya tag igen.

Ska kolla på Bigest Loser nu, bli lite motiverad!
Tar en smoothie till det :)

Antar..

att jag mår som jag förtjänar idag..

Men det var sjukt roligt igår!! Fortsätter med trevligheterna ikväll då Josse och Percy kommer hit och grillar med oss. Fast inge vin ikväll minnsan och känns just nu som att det inte kommer att bli det på ett tag heller.

Nej sätta sig ute i solen istället för att ligge inne på soffan kanske?
Ja då får det bli!

Ledig fredag

Fick ledigt från praktiken idag eftersom jag skulle söka ett jobb som det var sista datum på idag. Så nu är ansökan skickad! Håller tummarna för kung och fosterland att jag kan få lite tur nu, verka vara ett jätteintressant jobb.

Nu kommer J snart med lite lunch och sen är det bara att börja förbereda sig för kvällens roligheter. Ska till Bollnäs och träffa ett helt gäng som ska ut och äta först och sedan vidare till Kilafors badhus, jag vet finns det ett badhus där? Blev lika chockad jag! Vi har i alla fall hyrt relaxen och ska spendera hela kvällen där. Kommer bli skit roligt! Fast jag känner inte speciellt många men jag har ju världens bästa Frida med så då blir det alltid skoj.
Så ikväll skiter jag i allt som har med viktnedgång att göra! Ska verkligen unna mig en skitrolig kväll och helg för den delen.

Ha en härligt och rolig helg ni med!

Slapp kväll

Fyy vad trött jag varit hela kvällen. Var meningen att jag och Linnea skulle ut och gå ikväll men istället åkte vi till sibylla och köpte mat. Sen satt vi bara och prata hela kvällen. Men det behövdes! Så det blev en riktigt sapp kväll ikväll. Måste ju ladda upp inför imorgon.

Vågen var min vän idag, -1,4 kg sen förra veckan. Nu är det prick 1 kg kvar till 75 och min första målvikt och det lär jag ju nå inom en månad i alla fall. Har ju gått ner 5 kg på ca 2 månader så.




Dagen före

vägning.
Tror faktiskt på en ganska bra vägning imorgonbitti. Tycker att jag ser skillnad, speciellt vid midjan. Funderar på att mäta mig imorgon också. Det är två veckor sedan jag mätta mig nu, men vi får se fall jag hinner innan jag ska iväg.

Har hållt på en månad nu och jag tycker att det går bra. Känner mig fortfarande motiverad med ändå inte överambistiös. Jag vet att jag lessnar om jag överdriver. Det är de små förändringarna som gör skillnad i längden, det är de man orkar fortsätta med.

Även om vågen inte skulle visa minus imrgon så vet jag att det bara är att fortsätta för jag mår bättre och känner mig fräschare än jag gjorde för bara 4 veckor sedan. Men självklart håller jag tummarna att den visar bra siffror.

Håll tummarna ni med! :)

fullrulle..

Att göra idag:
  • Städa övervåning
  • Tvätta
  • Klippa klorna på Henny
  • Joggingtur
  • Promenad
  • Praktik 9.30-17.30

Har väl gjort det mesta på listan. Det som är kvar får jag ta imorgon eller en annan dag. Är aptrött ju och tänker lägga mig efter BB. Fast jag vet att jag inte kommer att somna förns J kommer hem kl 24 ikväll. Så är det jämt när han jobbar kvällar, jag blir uppe så sent fast jag är jättetrött.

Dagens mat:
Havergrynsgröt med linfrön & lingonsylt, kycklingsallad, pasta med tomatsås & riven ost, fil med solroskärnor linfrön & jordgubbssylt, kaffe, vatten.

35 minuters joggingtur
1 timmes promenad

Tack och godnatt!




Rivstart idag!

Imorse tog jag mig ut, det blev till och med en 35 min joggingtur istället för en morgonprommis. STOLT! Ska försöka fortsätta ta mig ut  i alla fall några mornar innan jag ska iväg. För nu när jag är klar och sitter med gröten framför mig så känns det så himla skönt.

Att göra idag:
  • Städa övervåning
  • Tvätta
  • Klippa klorna på Henny
  • Joggingtur
  • Promenad
  • Praktik 9.30-17.30

Ha en bra dag!

Karaktär

Hur var det med den egentligen?

Skulle ju ut på promenad imorse med så blev det ju så klart inte. Fattar inte att jag ska ha så svårt att ta mig ut på morgonen. Ska göra ett nytt försök imorgonbitti.

Har varit på praktiken hela dagen. Dirket hem sen och slänga ihop en sallad och sen kom underbara Frida hit. Vi var på bio och såg Hur många lingon finns det i världen, super skön film!!


Ingen promenad idag alltså.. MEN imorgon ska jag ta mig ut! Helst både på en morgonprommis och en joggingrunda. 

Kvällens smoothie är gjord på 2 bananer, blåbär och en skvätt mjölk. Bytte ut juicen med mjölk den här gången.

Nej sängen nu så jag kommer ut imorgon.
Sov gott med er!

Tröttmössa

Sitter och kollar på Big Borther just nu och när det är slut så blir det sängen ögonen böj. Börjar bli så hemskt trött.
Har varit till svärfar och grillat ikväll, gött! Tidigare idag så var vi till Rickard och Ki, hälsade på deras lilla tillskott Natalia. Hon var ju hur liten och söt som helst! Skulle vilja stoppa henne innanför jackan och ta med na hem, fast dom skulle väl börja sakna henna ganska snart.

Blev ingen prommis idag, så nu är jag fast besluten att jag ska ta en morgonpromenad imorgonbitti innan jag ska till praktiken. Nu gäller det bara att komma upp när klockan ringer imorgon också.

God förmiddag!

Söndag förmiddag. Tog en skön sovmorgon i morse och har precis ätit en skål gröt till frukost. Har tänkt att få huset städat idag och kanske ut med bilen en vända, hälsa på svärföräldrarna kanske? Ikväll ska vi ialla fall grilla, undebart att bo i hus nu när sommaren kommer. Kunna grilla och springa runt ute precis som man vill!

Nu ska jag försöka slita J från cynten så vi får något gjort idag.

Lördagkväll.

Slutade jobba 20.15, bytte om direkt när jag kom hem och tog mig ut på en 35 min joggingtur. Sen blev det en lång och skön dusch. Fick lite ont i smalbenen, benhinnorna, ikväll när jag var ute. Tror det var för att jag använde mina inneskor, har tänkt börja använda dom ute eftersom mina gamla skor är så slitna och trasiga. Men det blir ju inge kul att använda dom om jag ska få ont. Men man kanske vänjer sig?

Nu sitter jag i soffan ensam hemma och njuter av en smoothie. Tänk vad skönt det är att vara ensam hemma ibland. Får göra precis som jag vill ett tag. Ska nog lägga mig i sängen och läsa lite så fort jag druckit upp.
God natt gott folk!

Tänk jag drömde inatt

att jag, Charlie Sheen och Jon Cryer hjälpte Rodney (från BigBrother) att föda barn. Haha, det var faktiskt sjukt verkligt. Tokigt man kan drömma alltså!


Började dagen med en 45 minuters promenad i blåsten. Frukosten fick bestå av kesella, bär, linfrön och solroskärnor. Nu ska jag göra mig iordning för att åka och jobba.

Trevlig helg!

free!

Sovmorgon och sen en reäl frukost bestående av 1 smoothie och 2 ägg. En skön start på en ledig dag. Och eftersom det snöar idag så struntar jag och Anette i promenaden och fikar istället. Haha bra alternativ.

Får se fall jag kanske kan tvinga mig själv ut på en promenad senare eller hur jag gör.
Nu ska jag i alla fall ta en treo!


Hemma

efter att ha jobbar i 12 timmar!

Ska hoppa in i duschen nu och sen tigga åt mig lite fotmassage av J. Imorgon bitti blir det promenad med Anette som är hemma från Göteborg den här veckan, kul!! Ska passa på att höra lite om mina planer stämmer med hennes. Sen imorgon tänker jag nog köpa lite naturgodis.. Är så grymt sugen på det nu och har varit det hela kvällen. Men det är väl de ända planerna som jag har för morgondagen just nu, får se vad som händer mer.

Nej, duschen väntar!
God natt.

Plus minus noll

Vägde mig imorse och siffrona hade varken gått upp eller ner. Har 3 kg kvar till min första målvikt och hoppas att nå den innan sommaren. Så nu blir det till att knata på!

Jobbar delad tur idag, 7-13.30 15.30-21.30. Är hemma på rast nu, ska slappa ett tag innan jag ska iväg igen.




Oboye..

Vilket vakert väder!

Tänk vad härligt väder det har varit idag. Synd att man inte varit ledig bara, men men det kommer fler fina dagar.
Allt känns så mycket ljusare och lättare just nu.

 

Sängen väntar och en delad tur på jobbet imorgon. Även vågen väntar imorgonbitti, får se vad den visar denna vecka. Känns som en ganska bra vecka på mat och motions fronten, förutom en glass och en kaka som slank i idag. Men man måste ju få unna sig ibland! ;)

God natt!

Morrn morrn!

Frukosten håller på att slinka i, fil med solroskärnor, linfrön och bananskivor. Mumma!
Ska iväg till praktiken idag och börjar 09.30.


Igår var det fullt upp mest hela dagen. Började med 50 min promenad, diskade och plockade undan här hemma, var till banken, lagade mat och dammsög soffan, åkte till Söderhamn och köpte bil, hälsade på svärfar en vända, ut på en 30 minuters jogging tur. Sen blev det tvn en stund innan sängen kallade.

Får se vad som händer idag efter praktiken.
Ha det gött!

Tisdag

Var ut på en 50 minuters morgonpromenad. Benen kändes väldigt tunga idag, hela kroppen kändes tung. Men det är väl dom dagarna på måndagen också..


Annars idag blir det nog full rulle och jag tänker börja med att städa ihop lite här hemma.

Det blir bättre

Känns lite lättare nu ikväll, får se hur allt blir imorgon.

Måndagens mat:
1 smoothie, havregrynsgröt med linfrön och lingonsylt, 1 korv med bröd,
brunabönor med bacon, körsbärstomater, fil med jordgubbssylt och solroskärnor,
vatten, kaffe


Det blir bättre, imorgon är en ny dag!
God natt.

Vindarna vänder

Igår kväll kändes det som att vindarna hade vänt för oss. Självklart blev det inte så och nu är vi tillbaka på ruta ett igen.. Var så glad och possitiv när jag vakna imorse, men nu är det inte lika glatt längre. Att vi aldrig kan få lite flyt och tur!?

Drack i alla fall en god smoothie till frukost och snart blir det havregrynsgröt till lunch innan jag ska åka och veckohandla.

Rast

Sitter på jobbet och har rast just nu. Ska snart slänga om kull mig på soffan några minuter innan jag börjar igen. Slutar kl 16.00 och sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska då ut och röra på mig ikväll alla fall!

Regnar gör det idag och jag tycker faktiskt det är bra. Nu kommer ju snön försvinna jättefort och sen är det bara hoppas att det inte kommer nå mer.

Nej dax att vila!
/Ewe

Powernap

Har precis sovit middag, jag som aldrig brukar sova under dagarna. Jag är så trött att jag nästan känner mig sjuk.. Är inte likt mig! Fast jag fick köra ett avslappnings program innan jag ens kunde slapna av, för att sen kunna somna. Det är väl all stress och så som tar ut sin rätt nu när det börjar lugna ner sig lite.

Ikväll blir det så mys med min sambo som jag knappt träffat på hela veckan Så ska väl gå och ta mig en dusch så jag känner mig lite fräch och attraktiv åt minstone. Kanske att jag slår på stort och sminkar mig och tar på mig nå finare än hans gamla mysbyxor som hänger jättesexigt i grenen, haha.


Bild från i höstas när vi var på en weekend på Orbaden spa :)

Ha en superhärlig lördag nu!

Sova sova sova,

säng säng säng!

Ska snart lägga mig, är trött så ögonen går i kors snart. Men promenaden piggade upp lite i alla fall. Maria hakade på så det blev i alla fall 1 timme och 6 minuters rask promenad. Så nu kan jag sova med gott samvete.


Hade mina Shape-Ups på mig ikväll.

God natt alla!

Fredag

Sitter hemma i soffan ju efter att ha jobbat en hel dag, 7.30-16.30. Åt tacos till middag och blev äkligt mätt, plus halsbränna.

Nu velar jag fram och tillbaka fall jag ska ta en promenad eller inte. Vet att jag borde det men soffan är bra skön. Jonas ska bort vid 7 så jag kanske ska passa på att gå då så kan jag fortsätta sitta i soffan sen restan av kvällen. Blir ju ensam hemma ikväll också, så kanske kan kolla på Twilight eller nått?!

Nej en promenad får det allt bli!!

RSS 2.0