rastlös..

Åkte 4 km på längdskidor imorse. Sen har det inte blivit mycket gjort, alldeles för lite skulle jag tro. Har varit rastlös till tusen nu ikväll. Funderade ett tag på att gå till gymmet men jag städade köket och vek en massa tvätt istället, kunde ju inte missa The big bang theory. Men skönt att det är lite ordning här hemma i alla fall!

Nu blir det första avsnittet av Spartacus vengeance, äntligen!! Som vi har längtat efter detta! Får se vad man tycker om den nya skådespelaren som spelar Spartacus också..


Inge internet

Har strulat med internet hela helgen så därför har det ej blivit någon uppdatering. Men nu verkar det fungera, än så länge!

Igår var det äntligen dax för ett besök i Arbrå hos Lepapa tatto. Blev jättenöjd! Men nu är jag taggad på att fortsätta, både fylla i med färg och bygga på ännu mer. Kan knappt vänta.. Vill fortsätta nu!!


Inställda planer

Planen var att jag skulle till Josse ikväll men eftersom jag var kass i magen igår och J är det idag så blir jag hemma istället. Vet inte fall det är något som smittar.. Låg i soffan hela dagen igår, fullt påklädd med både filt och täcke men frös ändå. Var helt säker på att jag skulle få magsjuka men har då klarat mig från det än så länge. Men som sagt är kass i magen. Hoppas ni antecknar denna intressanta information! haha.

Ska kolla klart på Sagan om ringen nu som jag började på med igår kväll/natt. Förlängde versionerna är ju långa så jag somnade ifrån igår, vaknade upp i soffan imorse. Andra halvan, nu kör vi!


Måste ta mig i kragen och läsa ut boken. Har hållt på med den i snart 2 år. Att läsa böcker är inte min starka sida..

Äntligen är den min! Min Sony nex-5n!


Hejsan svejsan!

Blev ett riktigt härligt pass på gymmet idag med Jenny och hennes syster Jossan. Det blev störst fokus på magen!
 
-"Magmördarmakinen" 15 kg, 3 set 10 rep.
-Benlyft, 3 set 10-15 rep.
-Plankan 4 rep. 

Gjorde även några ben övningar.
Förra veckan var första gången jag stog i plankan på jag vet inte hur länge. Tänk vad fort man märker skillnad, tycker det gick mycket lättare idag!

Ska kolla klart på bigest loser nu innan det blir en dusch och tagga för nattjobb.
Tjingeling!


Modellab

Bjuder på några "model för en dag bilder" innan jag kryper till kojs.






Helgens film

Filmen vi kollade på i helgen var 50/50. Bästa sättet att förklara denna film är nog cancer-komedi. Jag tyckte att den var bra, både rolig och gripande. Annars brukar jag inte gilla Shet Rogens filmer, tycker att han är för skrikig och överdriven. Men i den här filmen gick det faktiskt bra!

50/50 Poster

Helgen.

Ja nu är det söndag kväll igen. Sitter hemma och slö kollar på E!, var inget bättre på tvn så.. Tidigare idag var vi och hälsade på Rickard och Ki, tittade även in hos Josse och Per en sväng. Myssöndag!

Igår var det fullrulle hela dagen. Började att åka till Frida i Bollnäs för att vara modell för en dag. Kan lova att det blev många skratt och jag har insett att jag aldrig kommer att bli någon supermodell. Haha!
Efter det blev det att åka hem och skynda iväg till jobbet. Kom hem 21.30 och då blev det film med grabbarnagrus och marängsviss. Gött som satan!! En riktig bra lördag får jag säga.

Nu får vi se vad jag ska hitta på spela sims, kolla på film eller ta en promenad? Humm..


Karriärs byte på gång kanske??

Hur lyckas jag med att bilen låser sig själv medans den är igång och jag står utanför och skrapar rutorna?! Sedan kommer man även på att reservnyckeln ligger i bilen. Hur löser man detta utan att krossa en ruta? Jo man bänder upp dörren så man kommer in med en smal stålpinne så man kommer åt elhissen till rutorna. Så tack till grannar för lån av kofot och Maria som kom och hjälpte till. Nu kommer reservnyckeln aldrig mer att ligga i bilen kan jag lova!

Kanske skulle satsa på en karriär inom biltjuvs branchen, haha. Fast 40 min innan man kommer in i bilen kanske är lite för lång tid?

Var i alla fall till Maria efteråt och fick fina naglar.




Tippar med lilaglitter blev det denna gång :) Fint fint! Tack Maria!


En fråga..

Kan blomflugor/bananflugor leva inuti en apelsin??
Stod och skalade en apelsin nyss och är nästan helt säker på att det kom upp en sån där liten omysig fluga. Jag hoppas verkligen att jag bara inbillade mig för nu har jag redan hinnit äta upp den. Det måste ju varit inbillning!.. eller?

Nej bums i säng innan det blir nå mer tok. Natti natti ♥

Real Steel

Kollade på Real Steel förra helgen och den var riktigt bra, även fast det var en robbotfilm. Kändes helt naturligt att robbotarna var med. Sen var ju min snygging med också. Är så svag för Hugh Jackman!!

Real Steel Poster
Se den!!


Så het!!

Torsdagen är här.

Ett morgonpass på gymmet är avklarat. Blev 30 min på crosstrainern och sedan blandade övningar på pilatesboll. Superskönt!! Måste nästan vara det skönaste sättet att starta dagen på.
Drack en smoothie innan jag gick och nu har jag nyss ätit 2 ägg med sill.
Nu blir det att städa så det är gjort inför helgen.

Sköna onsdag!

Förutom att ha jobbat några timmar så har jag inte gjort mer än nödvändigt. Tog en skön sovmorgon, en dusch och bara strosade runt här hemma innan det var dax att gå. Hemma igen blev det middagslagning och sen fruksallad och mys med en kompis.
Nu sitter jag i soffan och kollar på The Bourne Supremacy men jag får ingen riktig ro i kroppen.. Synd för jag tycker att Bourne filmerna är bra. Får se fall jag tar mig ut på en promenad i snövädret istället.

The Bourne Supremacy Poster

Träningsvärk

Var till gymmet i morse och köttade på ordentligt. Har jag inte träningsvärk i armarna imorgon vet jag inte vad jag har gjort för fel. Lyckades i alla fall med magen igår. Det värker härligt i den idag!
Nu sitter jag och laddar för att ta en promenad lite senare. Men först ska jag mysa i soffan med min lillpula.


Längtar efter våren!!

Vältränad..

Skulle inte tacka nej till denna vältränade kropp. Blir gymmet imorgonbitti - bäst att sova nu!


Berg och dalbarna.

Då börjar den här dagen lida mot sitt slut. Trodde att jag skulle få en lugn och skön eftermiddag/kväll, men så blev det inte riktigt. Hade fixat allt som jag skulle göra idag: promenad, tränat, handlat och hade inga måsten kvar. Då ringde J och det var bara att åka till akuten, nu känns det som att hela karusellen är igång igen. Men jag hoppas, hoppas, HOPPAS verkligen att det inte blir som förra vintern-våren.


Trött är mitt mellan namn!

Nu märks det att jag har varit vaken sedan 06.00 och att jag dessutom inte somna förns vid 1 tiden. Skulle vilja lägga mig och sova redan nu. Får se fall jag orkar ta mig ut på en liten prommis eller hur det blir. Troligen inte. Sitter nog kvar och leker med photoshop istället.

Vill ha min nya kamera snart!!

När jag blir stor ska jag också bli en gladiator!

God morgon alla pigga och glada!
Själv är jag uppe vad det känns som före tuppen idag. En söndag! Jag som har fullt sjå att ta mig upp ur sägen alla andra dagar, men inte idag inte.. Bäddar ner mig i soffan med täcke & kudd till en film istället, Mysigt det också!

Igår blev en super bra dag i Borlänge i alla fall och jag har äntligen fått mina efterlängtade sängbord. Skit bra blev det!! Så på kvällen blev det pyssel på övervåningen. Flytta runt möbler, blommor, städa o.s.v så nu är det rent och fint på hela övervåningen. Var så skönt att gå upp och lägga sig igår när det var så fint!

Blev ju så klart att kolla på gladiatorena också igår kväll, och shit pomefrittes! Ge mig (vissa) deras kroppar. Endel ser man ju knappt om dom är man eller kvinna. Men det är några som verkligen ser riktigt bra ut. Så i mitt nästa liv eller så ska jag också bli en gladiator.

Nej kolla på Breaking Dawn nu och vänta på att J vaknar.
Ha en skön söndag!!


nu slänger jag in handuken för idag. God natt!


Mer död än levande.

Sitter helt utsalgen i soffan och har precis ätit lunch. Var på gymmet tidigare och kämpade på crosstrainern i 50 min, 1 mil blev det. Plågade mig sedan i solariet i 12 min. Nu kan jag förstå dom som spyr efter ett träningspass, kan lova att det var nära! Skulle helst inte vilja resa mig från soffan men måste ta en dusch innan jobbet kallar. Längtar redan tills jag slutar!


Längtar

till på lördag. Då ska jag och j åkta till Borlänge och kupolen för att hämta två sängbord som jag precis ringde och la undan från indiska. Har velat ha dessa sängbord ända sedan vi tapetsera om i sovrummet. Alltså 1 1/2 år sedan!
Men nu är det bara att åka dit och hämta (och betala) dom.

Har jag sagt att jag älskar indiska??

American horror story

Kollade klart på American Horror Story igår och vad ska man säga. Det var väl spännande, men mer frustrerande och långdraget. Sista avsnittet var inget att hurra för. Så det är inte den bästa serien jag sett men ändå gick det inte att slita sig. Blandade känslor kring denna!






Härliga onsdag!

Gårdagen blev väldigt aktiv. Först ett hårt pass på gymmet och sedan blev det två långpromenader på det. Kände mig lagomt mör i kroppen igår kväl,l men idag har jag en underbar känsla i både kropp och knopp. Motivationen är på topp!!

Ska äta min misslyckade smoothie nu (trodde det skulle vara gott med 1 avokado, blåbär och lite mjölk, det var det inte!) och sedan ta fram snabeldraken och dra av golven lite. Kl 16 blir det gymma med Jenny och sen kinamat.

En härlig onsdag med andra ord! :)


Redy to go.

Efter en skön sovmorgon är smoothien drucken och nötterna äten så nu ska jag knata iväg till gymmet. Ska köra mage/ben idag och ska verkligen ge gärnet!




Sjuka ideal

Förstår inte varför världen har fått så sjuka ideal. Man vill väl se kvinnlig ut, eller?

Själv försöker jag träna och äta bra för att hela jag ska må bra, min kropp ska vara stark och må bra. Inte för att bli smal som en pinne, förlora mina kvinnliga former eller att revbenen ska sticka ut.



Mornmorn!

Kom upp tidigt idag. Sitter och äter frukost nu, ett stort glas smoothie och några valnötter. Mumms!
Väntar på att det ska bli lite varmare grader ute så man kan ta sig en promenad. Men vad ska jag hitta på sen då?


Blev en smoothie gjord på 1 banan, mjölk, frysta hallon och mango. Gött!

Så!

Då var julen undan plockad för den här gången. Men om ca 10-11 månader ska den fram igen.. Nej nu tänker vi på ljusare dagar, vår, sol och värme. Inte långt kvar!! ♥

Sitter och väntar på att min kära sambo ska komma hem så vi kan fortsätta kolla på American Horror Story, ny serie vi börjar kolla på (ny för oss i alla fall). Vet inte hur jag ska beskriva den men det handlar om spöken, så mycket har jag förstått hittills. Det är lite svårt att förstå. Det är inte meningen att man ska förstå heller så det är inte konstigt att jag inte gör det. Ska börja kolla på avsnitt 5 bara J kommer hem någon gång. Vågar inte börja kolla själv. ;)


tränat.

Dagen började med ombytta roller här hemma. Jag drack en smoothie och åkte sedan till gymmet medan J plockade undan hemma och åkte sedan och handla. Härligt! Blev lite taco rester till lunch senare ska vi äta makaroner med korv. Ingen favorit direkt men man måste väl äta lite "vardags mat" ibland också.

Ska städa bort julen senare och kanske att det blir en promenad.

Fredagkväll.

Precis lika trött idag som igår.. Kanske lite tröttare! Somnade till och med sittandess i soffan tidigare. Försökte mig på lite yoga när jag kom hem från jobbet men det gick inte alls. Var både trött och hungrig så det gick absolut inte att fokusera. Imorgon får jag sovmorgon i alla fall så får hoppas att jag inte sover bort hela dagen innan jag ska iväg och jobba kvällen. Kanske jag kan göra nå vettigt.

Börjar bli grymt sugen på att åka längdskidor förresten. Får se fall det blir lite åkning på söndag kanske?


Lite duktig!

Efter att ha jobbat hela dagen, blivit bjuden på middag av J´s mormor så var jag astrött när jag kom hem. Tanken var att gå till gymmet men somnde på soffan och var lika trött när jag vaknade igen. Men jag lyckades lura med mig Jenny ut på en promenad. Lite duktigt i alla fall!
Gör ett nytt försök med gymmet imorgon.

Jag gliider.

Gårdagen var effektiv och jag var väldigt pigg hela dagen. Tänk vilken skillnad det kan vara på dagar. Idag är det helt tvärtemot. Sov alldeles för länge och ville verkligen inte kliva upp ur sängen. Tog mig i alla fall ut på en promenad i snövädret, men sen har jag bara suttit i soffan och zappat runt på tvn. Ska nog ner i tvättstugan nu så jag har varit duktig och gjort nå vettigt idag. Sen blir det nog soffan igen och fortsätta med stickningen jag börja på med igår.

Är faktiskt skönt att inte behöva göra något, speciellt när det väntas jobb imorgon.

Ojdå!

"Råkade" visst beställa en kamera, en Sony nex-5n. Vill få hem den nuu!!


Snart är den min!! :)


Jag och Jenny bokade även tatuerings tid idag så den 30/1 är det äntligen dax att gaddas igen ;)

Nu lämnar jag datorn för idag innan jag hinner göra av med mer pengar.
Film och te blir de.

Rice

Köpte dom här supersnygga skålarna idag från Rice, älskar dom! Det är också sånnt jag kollat på länge men aldrig unnat mig att köpa. Men nu, tack vare lite presentkort i juklapp, så blev dom äntligen mina!




Apropå julklappar fick jag även en massa fint från Pip studio, bilder kommer en annan dag. Älskar Pip!!


Kick start

Dagen kunde inte starta bättre, året kan inte starta bättre. Kom iväg till gymmet strax efter 8 imorse och det kan väl inte bli bättre än så? Är så skönt att vara på väg tillbaka och att motivationen infinner sig igen. Äntligen!! Nu hoppas jag att det håller i sig hela året ut.

Dax att ladda för en promenad med Jenny och vovvarna.


Något mindre smart?

Det är väl kanske inte så klyftigt att stoppa in fingret i lamputtaget för att kolla vilken storlek det ska vara på sockeln.. Det slutar med en stöt kan jag informera om! Men nu har jag lärt mig det!




Både Jul och Nyår har hunnit passera och vi är nu inne på 2012 (för er som inte vet det). Helgerna har varit toppen och jag har myst med familj och vänner, varvat med lite jobb förstås. Men nu är det nya tag som gäller! Hoppas att detta år ska bli bekymmersfritt och kärleksfullt.

Nu, efter ett yogapass, vikt en helvetes massa tvätt och bäddat rent i sängen ska jag nu äta lite och kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen.


RSS 2.0