Blogg paus?!?

Tar min en blogg paus. Har tappat gnistan totalt för bloggen nu och det blir allt längre mellan inläggen. Får se hur länge den varar, några dagar, en vecka eller månad.

Den som lever får se!


Tack och hej från August och mig! (för ett tag)

August ♥

Det blev taskig tajming att bli sjuk nu när jag hämtade hem en liten guldklimp i onsdags. Feber, ont i halsen, hostig och snorig som fan. Kan inte förstå att det finns så mycket snor i en näsa..





Men vem kan deppa när man har en sån här go liten plutt brevid sig i här i soffan?!
Min lilla August!! ♥

Längtar!!!!

Nu får det mer än gärna bli onsdag!!

Imorgon börjar operation barnsäkert.

Hemma!

Då var man hemma igen efter en sjukt kul helg i Vemdalen. Men kan säga att det var grymt skönt att komma hem också, som det ska vara! Detta var precis vad jag behövde. Är nu fylld med ny energi och längar som en tok till onsdag. Är mycket kul som händer denna månad och det gillas stort!

Ska ta och packa upp nu så det blir gjort. Är ju lika bra att göra det på engång fast det är så himla tråkigt.

En vecka sedan..

Har blivit dåligt med uppdatering senate veckan. Har ingen ursäkt, har inte haft någon lust bara. Har gått runt i min egna lilla värld i några dagar men nu är det dax att rycka upp sig och ladda för att åka till fjällen på söndag. Ska bli så himla skönt och sköj att komma iväg och göra lite tok med ett gäng kompisar. Lämnar gubben och djuren hemma och bara sticker iväg. Superhärligt kommer det bli! Hoppas bara att det blir lika fint väder som det har varit nu. Då ska jag sitta i en snödriva med ett glas vin för inga skidor blir med för min del.

Sitter och väntar på ett mail nu och att för hoppningsvis få lite positiva tankar och besked. Men medans jag väntar tänker jag nog ta en promenad i solen innan jag ska tillbaka till jobbet, jobbar delattur idag.

RSS 2.0