Present byte!

Jobbat idag och har nyss kommit hem och ätit middag. Nu ska jag gör mig iordning och sedan knalla över till Jenny för lite glöggmys. hon ska även få sin födelsedagspresent i efterskott och jag ska få min i förskott. Haha, hon kan inte hålla sig i två veckor till, så jag får den nu ;) Hon säger själv att det är en super bra present så jag är väldigt nyfiken nu.

Nej nu ska jag ta med mig lillpulan och knalla iväg.

mörkt och trist,

men jag är full av energi!
Har precis kommit hem från gymmet, rygg och axlar fick sig en omgång. Sen blev det 12 minuter i solariet efter det, härligt härligt!
Lite sushi till lunch på det här så blir det till att plantera lite julblomster sen.
Känner mig ovanligt glad och possitiv idag så bjuder på en bild. Osminkad och svettig med det får ni ta!



Önskelista

Börjar väl bli dax att skicka önskelistan till Tomten. Men det som står överst på min tror jag inte att jag kommer få i år. Om jag inte skulle vinna tävlingen då.. Men det har jag svårt att tro, vinner aldrig något. Högst 75 kr på en trisslott.. Man får väl hålla alla tummar och tår!


Sony nex-5.

Vill ha!!!


Eller är det någon annan som kan rekomendera någon bra systemkamera, som kanske är lite billigare?


1 advent

Ja nu börjar nedräkingen till jul på allvar. Städa, pynta och fixa nästan hela dagen igår så nu är det myspysigt här hemma. Höll på så jag till och med glömde bort att min storebror hade kalas. Kom på det senare på kvällen så vi åkte dit då istället. Är glad att jag i alla fall kom ihåg det samma dag. Jag som brukar ha sån koll på kalas och sånnt, men inte igår tydligen.

Efter att ha jobbat hela dagen nu ska jag bara mysa i soffan hela kvällen med glögg och stickning. Börjar med reprisen av Grey´s som jag missade i onsdags.



Fyndat!

Idag följde jag med Josse till elektra och ja gjorde ett riktigt fynd. Köpte äntligen en taklampa till sovrummet, efter sisådär 2 år. Har kollat på den länge genom skyltfönstret men inte kännt att jag haft råd. Men nu var det 50% på den plus att jag hade ett presentkort på 300. Så jag behövde bara böta 75 kr!!




Passade perfekt! och jättemysigt sken blev det. Nu ska jag bara byt ut den lila mattan till någon som matchar lite bättre.


Nu: åka och jobba några timmar.

Ljusen är tända,

djuren är rastad, projektorn är på. Nu ska jag fixa toasten och koppla in datorn. Sen när min kära sambo kommer hem blir det mys i soffan till nyaste The walking Dead avsnittet.



Lång rast!

Hemma på timmar nu men ska snart tillbaks till jobbet igen.. Är så himla trött så jag skulle nog kunna somna bums, men det har jag inte tid med. Ska ut med Henny och så måste jag sen svänga på ica innan jag ska gå tillbaka och köra 5 timmar till. Får se om det blir jobb hela helgen också, verkar lurt i alla fall. Ska i alla fall jobba på söndag vad jag vet just nu. Men jag hoppas på att få en sovmorgon imorgon bitti. Kan inte fatta att jag är så trött.

Ikväll tänker jag överraska mig älskade sambo med toast, levandeljus och det senaste TWD avsnittet som vi längtat hela veckan efter att hinna kolla på. Nu är det bara hoppas att jag orkar hålla mig vaken när jag kommer hem.. Håll tummarna!


efter 10 timmars jobb säger jag god natt och laddar för 11 timmar till imorgon. Natti natti på er!


Vad göra?

Jaha, vad ska man hitta på idag då tro?! Halsen värker fortfarande så jag började dagen med en lugn och skön promenad med lillvovvsan. Men nu då? Finns igentligen massa saker att göra här hemma, men det är bara massa tråkiga saker som jag inte känner för just nu. Men kanske att jag tar tag i lite saker senare, det är ju faktiskt skönt när det är gjort.

Aja får se vad som händer!


Hahaha,

Ibland funderar jag.. Vad tänkte jag med? Hur kunde jag låta det gå så långt? Igen, vad tänkte jag med?
Men samtidigt är det destoroligare nu, jag kan bara skratta åt dem. Hahaha!


Nej dax att sluta gotta sig i andras underbara liv (ironi) och hoppa i säng för att försöka sova bort värken i halsen.

Natti natti ♥


hals ont...

Tusan vad jag börjar få ont i halsen.. Kände lite imorse och det har bara blivit värre under dagen. Det blir alltså inget gym idag heller. Ska köpa halstabletter och honung på ica sen. Har ju äntligen fått hem andra säsongen av McLeod´s så det blir att sitta under filten och kurera mig ordentligt. Vill absolut inte få någon långdraden förkylning..





Cypern 2011

Nu kommer en bildbomb från vår resa till Cypern, Aya napa och Nissi beach.


      


       



             



        






Klicka på dom små bilderna så blir dom större.. Har en massa bilder men det tar sån tid att ladda upp dom så det får räcka så här.


slapp söndag.

Har inte gjort någontilng idag, bara suttit framför tvn med stickningen. Men är inte bakis i alla fall och det är superskönt.

Imorgon är det måndag och en ny vecka. Då får det bli andra bullar, gymmet väntar!! Men nu får det bli en kopp varmchoklad och en film.



Jag kommer,

jag kommer, jag kommer, jag kommer baby, jag tror jag är kär.. lalalal.

Då var det helg igen och jag slutade jobba för ca en timme sedan. Ska vila en stund nu innan det är dax att ladda om och göra sig iordning för fest. Amanda fyller 20 år och det ska firas med brakfest ute i skogen (hemma hos dom). Poppade musik i bilen på vägen hem och jag känner att det kommer bli en riktigt rolig kväll :)

Nu: power nap!

Städa?!?

Som vanligt gör jag allt annat än städar.. Lite har jag fått gjort i alla fall, men har en heldel kvar.

Beställde några filmer tidigare, kunde inte hålla mig.





Nu är det bara att vänta :)


innan fredagsmys

Jobba, träna, jobba. Så såg dagen ut igår, känner mig lite trött och mör idag. Det var längesedan jag jobbade 11,5 timmar på en dag och så var det längesedan jag tränade också. Men härligt med träningsvärk idag!!

Idag står städning på schemat.. Inte det roligaste jag vet direkt men det måste ju göras. Lika bra jag sätter igång så jag blir klar någon gång.

Så sjuktjävlabra!!!

Då är man hemma från biografen och jag är helt lyrisk. Breaking Dawn part 1 var så jäävla bra!! Dom har verkligen lyckats få med allt och att musiken var från dom tidigare filmerna gjorde saken bara ännu bättre. Åå jag skulle kunna se den igen nu, på en gång! Synd att det är ett år innan sista delen kommer, men just nu känns det inte som att det gör så mycket. Kommer kunna leva länge på den här filmen. Känns jobbigare att behöva vänta på att den kommer ut på blu-ray och dvd.. Kanske att man ska passa på att gå på bion igen ;)





Jag vet, jag är en rikigt tönt när det gäller Twilight. Men jag kan inte hjälpa det.

Mysdag!

Har umgåtts med kusinvitamin idag. Blev promenad, frukost, lunch på alfta quren, ett besök på erikshjälpen och panesgården (fyndade en läcker mössa på erikshjälpen). Sen åkte vi hem hit och bakade pepparkakor och lyssnade på Julmusik, så nu längtar jag efter advent. Två veckor kvar!

Lyckades kanon med maten idag också. Blev en linsgryta utan linser, insåg att vi inte hade några hemma så jag använde qinoua istället.

Receptet:

8 potatisar
1 gul lök
2 morötter
2 gröna paprikor
2 dl gröna linser
1 burk krossade tomater
2 msk grönsaksfond
1 vitlöksklyfta
olivolja
salt, svartpeppar

Skala och tärna lök, potatis och morot. Kärna ur och dela paprikan i mindre bitar. Fräs alltsammans i olja med pressad vitlök i.
Skölj linserna och tillsätt dem tillsammans med krossade tomater. Skölj eventuellt ur burken med lite vatten och häll på det.
Koka grytan på svag värme i 20 minuter eller tills linser och potatis är mjuka. Krydda med fond, salt och peppar. Skala och tärna lök, potatis och morot. Kärna ur och dela paprikan i mindre bitar. Fräs alltsammans i olja med pressad vitlök i.
Skölj linserna och tillsätt dem tillsammans med krossade tomater. Skölj eventuellt ur burken med lite vatten och häll på det.
Koka grytan på svag värme i 20 minuter eller tills linser och potatis är mjuka. Krydda med fond, salt och peppar.

Supergott! ♥


Scream 4

Kollade på scream 4 igår med Jenny. Den var inte speciellt bra, man skvatt väl några gånger men mer än så var det inte. Men nu har man sett den i alla fall och det är ingen film som jag behöver se igen.






Imorgon smäller det! Då blir det bio, Breaking Dawn part 1. Som jag har längtat, känner mig som ett litet barn som väntar på jultomten.

Tisdag

Vanka imorse och börja fundera över vad tusan jag skulle hitta på idag, kände mig lite smått rastlös. Men jag behövde inte fundera länge. För som på beställning ringde resursen och undra fall jag kunde jobba ikväll och självklart gör jag det. Så 15.30 börjar jag jobba. 
Så nu innan har jag tagit en promenad med Josse och vovvarna, duschat Henny och plockat undan lite här hemma. Ska åka till ica och handla bara Jonas kommer hem med pengar ;) 

Ha en trevlig tisdag alla! 

Inget gym idag,

men det blev i alla fall en power walk. Var så fint väder när jag vakna så en prommis var superskönt.

Annars idag så har jag tvättat och gjort mig iordning. Ska snart gå till Jenny för att fira henne då hon fyller år idag. Blir filmmys och kinamat och bara umgås. Är inte det en perfekt födelsedag?!



Grattis vännen!!


kass!

Är riktigt kass på att uppdatera just nu, men har helt saknat motivationen att ta mig tid till att blogga dom här dagarna. Synd nog är det inte det ända jag varit kass på heller.. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att ta sig till gymmet och låta bli att äta all skit hela tiden?! Att jag inte kan få tilbaka samma motivation som jag hade för någon månad sedan. Jag vet ju att jag mår mycket bättre och är mycket gladare och piggare då, men ändå vinner röven och jag kommer ingen vart.. Nu måste jag verkligen skärpa mig! Har i alla fall precis kommit in från en 50 min prommis, så nu hoppas jag på att det vänder. Blir jag ledig imorgon på dan ska jag ta mig till gymmet! (håll tummarna åt mig)

Nu räcker det med gnäll för ikväll. Det blir istället mys i soffan med film, ljus och en stoor kopp the.

Mumma

Ibland lyckas man verkligen med middagen och idag är en sådan dag. Har varit sugen på att laga något med quinoa länge så idag blev det äntligen en quinoasallad med tonfisk och syltadlök plus massa annat gott.
Reseptet hittar ni här.

Ska ska nog tusan ta en portion till ;)

Morning morning!

Ganska nyvaken sitter jag i soffan och degar. Ska snart äta lite frukost/lunch och sen vet jag inte vad jag ska hitta på idag.. Måste till ica och veckohandla, har inte hunnit med det tidigare. Men sen då? Får se fall jag ens blir ledig, men det verkar då så just nu.

tjing så länge!

Nu ni!

Kort blidde det och jag är suupernöjd!
Förstår inte varför jag gruvade mig så mycket. Det blev så bra som jag får säga det själv.

En blid kanske?!

Före:



Efter:

Blir inte dom bästa bilderna med webcam..

Kommer så klart ta ett tag innan man vänjer sig och får till det med staylingen själv sen. Megastort tack till min goa moster som fixade detta!


Nu sova innan jag ska jobba inatt.


Pang boom,

imorgon smäller det!
Jag har äntligen bestämt mig! Det är lite ångestladdat med det kommer att bli skitbra tror jag. Håll alla tummar och tår! Ni får veta imorgon vad det är frågan om. hihi.

Annars idag har jag mest legat inne, började daen med världens migrän och sen har jag kännt mig alldeles uy och illamående resten av dagen/kvällen. Fick tvinga i mig lite ärtsoppa och hade stora problem att vara inne på ica och se all mat.. Vette tusan vad det är?! Har i alla fall varit ute och gått en vända med Linnéa i mörkret.

Nu blir det naturgodis, stickning och McLeod´s Daughters. Skönt att ha ensamma kvällar ibland! :)


50 års partaj.

Var på 50 års fest igår. En lyckad överraskningsfest för svärmor. Hade inte tänkt dricka nå alkohol först, men eftersom man helt saknar karraktär och är lättövertalad så blev det inte som jag tänkte mig.. Fast jag tog det lugnt (tyckte jag) så har jag legat i soffan heela dagen. Bakis till tusen!! Fy fan rent ut sagt! Det var väldigt längesedan jag mådde så här dåligt.. Men imorgon är det en ny dag och jag hoppas innerligt att jag är piggare då.


Sminkad och klar för fest!

Easier to run

Ska strax knata mot jobbet, måste bara äta upp lunchen först. Havregrynsgröt som fakriskt smakade riktigt bra idag.

Var till gymmet idag (första gången på snart 3 veckor tror jag) och det var så hilma härligt!! Skönt att komma igång ordentligt igen efter förkylning och en veckas semester. Men det kändes att jag tappat en del under dom här veckorna, fast faktiskt inte alls så mycket som jag trodde. Så nuläl ger vi gärnet!

gröten är slut och jag måste kila!

god natt & sov gott!


Kort eller långt?

Åkte till Alfta rehab och käka lunch med Jenny, sedan blev det Bollnäs och lite oplanerad shopping. Trosor och lite nyss smink blev!Men fick verkligen anstränga mig för att inte bränna för mycket pengar. Måste ju ha mat resten av månaden också, tyvärr! haha. 

Nu när jag kom hem fick  jag sånnt otroligt sug av att klippa av mig håret och riktigt kort också. Men det jag har ju precis lykats spara ut håret igen och är rädd att det ska bli lika som sist att jag vill ha det långt igen om jag klipper det. Tycker jämt att jag håller på så här, när jag har långt vill jag ha kort och tvärt om.

Ungefär den här frissyren är jag sugen på. Skulle jag suttit i frisörstolen nu skulle håret ha rykt, tror jag?!


Håret idag..



Vad tror ni, kort eller långt?


Deathly Hallows

Igår kväll myste vi i soffan och kollade på Harry Potter and the deathly hallows part 2. Skiit bra! Vill att det ska komma en till nu, var så himla bra slut på allting. Måste absolut köpa hela blu-ray boxen när den kommer. Det är ju en klassiker som måste finnas i samlingen, något som man vuxit upp med. Måste köpa hela Star Wars också. Kollade ju igenom alla filmerna innan vi åkte till Cypern och jag hade inte sett det innan. Men det var faktiskt riktigt bra det med! Så måste in på ginza och fixa en beställning snart :)


RSS 2.0