Ojoj vad tiden går

Tänk vad fort tiden går och klent med uppdatering blir det också, men det hinns liksom inte med. Imorgon är det midsommarafton och sedan är juni nästan slut. Efter det är det bara 2 månader kvar av sommaren, nej fy vad tråkigt det låter..

Vägning imorse igen då och med positivt resultat. - 1kg visade den så nu är det bara 4 kg kvar till slutvikten. Det närmar sig!

Nej nu ska jag ta och städa lite innan det blir jobb kl 15.00-21.45.


Tillbaka till verkligheten

Ja då var man hemma igen och verkligheten kommer ikapp en fortare än man tror.. Känns som jag bara vill fy tillbaka till den lyckliga bubblan jag var i!!!




Har haft en sjukt rolig helg i Göteborg! Har skrattar så mycket att jag har alldeles ont i kinderna. Lite kort sammanfattat så blev det mycket fest, skratt, satans gooa gourmé måltider och intärna skämt.
Helt underbart!


Kommer bli dåligt

med uppdatering nu i helgen.

Packar för fulla muggar och sen är det bara att lägga sig att sova. 09.05 går bussen imorgon och det är en del som måste göras innan dess.


Ha en trevlig helg, för det ska jag ha! :)
Vi hörs på måndag!

gott och blandat.

Hitter och kronglar med att fixa musik till ipoden. Tycker inte att sånt här är nå kul.. Kan ju inte lyssna på sporify hela vägen heller, då dör ju mobilen. Bäst att jag anstränger mig lite till. Åker ju för tusan imorgon :)

Var iväg och kollade på syster som sluta 9an idag och hon var så fin!! Tänk att hon börjar gymnasiet till hösten, nu har jag inte några små syskon längre. Nog för att hon varit längre än mig i flera år och har inte känts speciellt liten på länge. Fast hon är ju fortfarande bara 15.
Oj vad jag svamlar idag.

Åker som sagt till Göteborg imorgonbitti. Buss till falun först och sedan blir det buss från falun till gtb. Blir en ca 12 timmart lång resa om allt går som det ska.

Lunch nu, sen ska jag åka med mamma till gamelfarmors hus och plocka ur lite saker eftersom hon flyttat till lägenhet.

Ha det gott!

Regn och Rusk

Är en riktig stanna inne dag idag! Lite skönt när man har annat att fixa med, slipper man känna längtan ut i solen (den som alltid vinner).


Det blev en 45 min powerwalk igår kväll. Det regnade lite smått i början, men mot slutet så tog det i lite mer så både jag och hunden blev genomblöta. Men tänk vad skönt det är att ta en kvälls promenad när det regnar lite grann. Luften är så frisk och skön då! Blir nog en ikväll också :)


Ska dra igång lite musik nu så jag kommer igång med lite städning och annat fix.


Hittat motivationen!!

Kom precis en våg av motivation så nu byter jag om och tar mig en powerwalk i mina shape-ups! Blir ju inge bättre av att sitta inne och boken finns kvar när jag kommer tillbaka.
Kommer bara bli roligare att läsa om jag varit duktig :)

Slö söndag

och studentfirande.

Det är vad denna dag har bestått av. Har precis kommit hem från mammi och pappi efter att ha firat "lille"bror som tog studenten i fredags. Grattis till honom! :)

Kollade på Aladdin på förmiddagen. Älskar alla gamla disney filmer som man kollade på när man var liten. Väntar en beställning från ginza som innehåller några fler, plus att det kommer några blu-ray filmer också. J har ju nyss köpt en PS3a så nu kan vi verkligen få BRA kvalite på duken här hemma. Kommer väl bli några biokvällar hemma i soffan antar jag. Mest läntar jag efter Sagan om ringen trilogin i blu-ray som också fick komma med i beställningen.





Det är denna jag väntar på :)


Nu sitter jag och velar fall jag ska ta en promenad eller läsa i boken..
Det lutar åt bok ikväll!

Gtb.

Har precis bokat biljett ner till Göteborg och på trosdag bär det iväg :) Längtar!!

Annars inte så mycket att skriva, jobbat idag i värmen och ska snart till Jenny för en liten vin kväll. Mys, mys!

Datorn håller på att krongla så jag orkar inte sitta vid den just nu..
Ha en trevlig pingst!

kräm al kräm

Håller på att koka rabarberkräm för fulla muggar.

Blev som vanligt (nu förtiden) sugen på nå sött ikväll och när jag var ute med Henny så såg jag våra stora rabarber och fick en snilleblixt. Känns lite nyttigare med hemmagjort kräm än popcorn, mackor eller nå annat joll. Och gött ska det bli! Väntar bara på att den ska svalna nu :)




Förstår inte att jag har blivit så godis sugen igen.. Efter förra helgen har det varit helt kört. Kan bero på att jag köpte en stoor godispåse på fredagen som jag käka av hela helgen och vips är socketbegäret tillbaka. Usch och fy. Nu är det bara att börja avvänja sig igen, det gick ju så himla bra tidigare..

Men jag tror att jag har börjat slappna av eftersom jag faktiskt har gått ner i vikt och att jag märker skillnad. Fast jag är ju inte vid slutmålet än! Det är ju en bit kvar och börjar jag på som jag har gjorde den senaste veckan dröjer det inte länge förns jag är tillbaka där jag började, igen! Det är bara att fortsätta kämpa och ha siktet inställt på målet!!


Ska avnjuta krämen nu i alla fall :)

Äggmackor & kaffe

Sitter i skrivande stund ute på altan och äter frukost, 2 äggmackor med kaffe + ett glas treo. Ibland måste man ha nå annat än keso/kesella med bär som har varit min stadiga frukost i flera veckor snart.

Skulle ut på en powerwalk imorse men icke.. Fick så ont i benhinnan på en gång, blir så less! Vågen stod på pulssidan idag så jag var faktiskt laddad för en pw som istället fick bli en 20 min lugn pormenad. Jag får helt enkelt göra ett nytt försök ikväll (med andra skor på fötterna)  och se fall det får bättre då.

Tog nya mått också imorse.

Midja: 83 cm (-4 cm)
Höfter: 101 cm (-2 cm)
Rumpa: 105 cm (-3 cm)
Lår (runt båda): 100 cm (-3 cm)

Ganska nöjd faktiskt, 3 cm kvar tills midjemåttet blir ett hälsosamt mått och det är väl det jag skitar på i första hand. Hoppas jag lyckas ta det till nästa mätning om ca 1 månad.


Ledig hela dagen!

Nu har jag suttit ute i solen sedan 10.30. Först kom mamma en sväng och sedan Jenny. Är så trevligt att ha sällskap när man sitter ute, annars har jag inte tålamod till det.
Men nu är det dax att fixa lite mat och så kändes det som att det var lika bra att slänga in ett inlägg utifall att det blir åska senare (då åker alla kablar ur och inga elektriska saker används här hemma). Känns som det i luften och molnen som kommer in är inte heller så fina. Men jag hoppas att det inte bli någon åska, J jobbar kväll så jag blir ensamhemma hela kvällen och jag tycker inte att det är speciellt mysigt att vara ensam när det åskar. Men men, tror inte att jag kommer ha sådan tur faktiskt.

Nej mat nu innan jag dör av hunger ;)

Besviken på mig själv!

Fy fan vad dåligt det gick.. Kom precis hem från en jogging tur och det gick inte nå. Hade siktet inställt på 6 km, ändrade mig efter vägen och körde 3 km istället och inte äns det klarade jag av?! Fick så himla ont i högerfoten och benhinnan. Jag är så jävla besviken och irriterad på mig själv. Men jag kände redan innan jag stack iväg att jag totalt saknade motivationen och det var väl det som märktes.

Vart fan har min motivation tagit vägen???? Jag vill ha tillbaka den nu, tack!

Du gamla, du fria

Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!






Nationaldagen idag och hur ska den firas?
- Inte nå skulle jag tro.
Men det är ju fint väder och jag hoppas att det håller i sig så jag hinner vara ute och få lite färg på kroppen.
Det skulle inte vara helt fel!

Hur firar ni nationaldagen?

Magen står åt alla håll


Efter att ha småätit massa skit hela dagen, middag hos svärfar och sen glass med hallon med far och lillebror så har jag precis trykt i mig 2 korv med bröd.
Har liksom kännt mig sugen på nå att äta precis hela tiden idag, vad som helst också.. Men det slog mig nyss att det måste vara för att jag har druckit så mycket kaffe i flera dagar, inte bra!
Nu blir det till att krypa ner i sängen och läsa lite, vänta på att kaffet går ur kroppen så man kan sova. Imorgon får det nog bli lite mindre kaffe och så får det så lov att bli en joggingtur.



Hallå???

Har totalt tappat lusten, motivationen och insperationen till precis allt.. Pms på hög nivå eller?
-Förmodligen!!

Tog mig i alla fall ut på en powerwalk i morse och frukosten har precis slinkt i. Vaknade redan strax efter 8 idag, inte så konstigt eftersom jag somnade vid 11 igår. Tidigaste på länge och på en fredagkväll och allt.


IKEA 365+ Mugg ljusturkos Höjd: 11 cm Rymd: 30 cl  IKEA 365+ Skål ljusturkos Diameter: 16 cm Höjd: 8 cm

Dom här sypersnygga kopparna och skålarna kom med mig hem från ikea i torsdag. Plus att det var det ända som kom med hem från ikea ;) 
Bra gjort Evelina!!

1 Juni

Första juni idag och nu tycker jag att sommaren ska komma igång på riktigt. Vill ju kunna vara ute i solen, dricka kaffe på nya uteplatsen och pyssla i trädgården. Istället bara blåser det och regnar om vart annat, blä!
Just nu känns allt blä och jag längtar bort, vill göra nå riktigt roligt. Men imorgon åker i alla fall jag och Josse till Valob för lite shopping och sen om ca 2 veckor åker jag ner till Göteborg, hälsar på Anette och har skoj. Längtar, längtar, längtar! 

Annars började den här dagen ganska lika som gårdagen. Frukost och sen 1 timmes promenad. Tidig lunch som fick bli 2 mackor med keso, rostbiff och inlagdgurka på. Nu sitter jag och funderar fall jag ska gå ut och klippa gräsmattan medans det inte regnar.



Ja så får det bli!

RSS 2.0