Dan före dopparedagen!

Ja äntligen! I morgon är det julafton och då blir det mys med familjen hela dagen. ♥ Ikväll blir det mys med my loverboy och svärfar. Ska även börja klä granen snart (jag kunde hålla mig här om dagen!). 

Var till moster igår för att klippa och färga håret. Fint blev det men får betala för det idag. Svullen i hårbotten och det kliar så jag smäller av. Så istället för jobba helda dagen blev det att åka till hc för att få något mot klådan. Nu känns det i alla fall lite bättre! 

Vill man vara fin får man lidapin.. Eller hur är det?! 

Ska man eller ska man inte?!?

Vet inte hur jag ska göra.. Är så sugen på att klä granen ikväll men igentligen är det ju tradition att göra det kvällen före julafton. Det är dagens stora fråga! 

Men jag tror inte att jag kan låta bli faktiskt, vill ju se fall den nya granen som J köpte idag blir nå fin. Ska i alla fall görja med att slå in lite tomma kartonger så det ser ut som att det ligger några klappar där. Är ju mysigare så!

4

Nu är det ändast 4 dagar kvar till jul. Mysigt!! Känns extra skönt att jag är klar med alla klappar och förberedelser så det är bara att vänta in julafton.



Snörver och gäsp.

Fy vilken långdragen förkylning jag verkar ha åkt på.. Vill bli pigg så jag kan gå till gymmet och få ordning på det här. Men som det känns nu får det nog vänta tills nästa vecka.
Har umgått med Josse idag, startat en maskin med tvätt och diskmaskinen. Nu myser jag i soffan med en kopp te i raggsockar, känner inte för att resa mig i första taget. Senare bli det nog att tända lite ljus och mysa till en film.

klappat och klart!

Har varit till Bollnäs idag och köpt dom två sista julklapparna. Nu får det gärna bli julafton! En vecka kvar nu bara, mys. ♥

Ska nog gå och krypa ner i sängen en stund och kolla på en film. Är så fruktansvärt trött, fryssen och förkyld. Lika bra att börja ladda redan nu för att orka ännu en jobbarhelg.

prioriteringar...

Det är så mycket jag vill just nu så jag vet inte hur jag ska välja eller få ihop det...

Nej nej

Det här går inte.. Ut och ta en promenad så man får in lite syre, friskluft och D-vitaminer. Ska ju jobba inatt igen så kan vara skönt att ha varit ute lite medans det är ljust.





Unga mödrar..

Sitter och kollar på unga mödrar och kan inte förstå hur dom tänker?!?! Om dom ens tänker.. Blir irriterad av att se men ändå kan jag inte låtabli. Usch, jag skulle skämmas om jag höll på sådär. I tv och allt!
Nej nej, måste sluta kolla på det här programmet.

Ska nog gå upp och damsuga istället. Sen ska jag mysa ner mig i soffan med en skål risgrynsgröt och kolla på någon bra film!

Skön morgon,

eller förmiddag kanske man ska säga. Börja med en 50 min promenad och sedan frukost till 2 avsnitt av McLeod´s. Ska slå på stort idag och laga fisk till lunch. Egentligen tycker jag att det är det tråkigaste måltiden att behöva äta/laga, men vad gör man inte när pojkvännen behöver ha mat. Snäll som jag är! Det blir säkert bara nå joll till middag sen skulle jag tro.

Annars så har jag en skön träningsvärk i benen och magen sen igår. Imorgon ska jag påt igen och då blir det armar, axlar och rygg som ska få sig en omgång.

Nej dax att stoppa fisken i ugnen!


Into the wild

Har precis sett Into the Wild för första gången. - Jag vet att jag är lite efter..
Har hört talas om den filmen, att den skulle vara bra, men aldrig sett den tidigare. Och bra var den! Den var annorlunda, gripande och inspirerande med ett oväntat slut. Lätt en film att se igen. En film som man nästan måste se igen för att verkligen förstå budskapet, eller för att påminnas. Blev alldeles djup och berörd!



En film som måste ses av er som inte redan har sett den!

skallebank...

Förstår inte att jag kan få så ont i huvudet varje dag/kväll.. Har fått de flera dagar i rad nu, skit tråkigt och jobbigt. Men men. Är väl bara hoppas att treon hjälper snart.

Annars idag har jag tränat, lunchat och "gjort byn" med Josse, tvättat och fixat här hemma. Får se fall huvudvärken försvinner, sånna fall ska jag nog baka lite kakor. Det är ju någon som fyller år nästa vecka ;)


Stickatt

Efter att ha jobbat 11 timmar igår och nu sovit i 10 timmar så känner jag mig fortfarande lika trött.. Har nyss petat i mig lite frukost och nu känns det som jag bara vill ligga i soffan resetan av dagen. Fast det lär jag nog inte kunna göra. Har massor av saker som behöver göras här hemma. Men en liten stund i soffan med stickningen blir det i alla fall. Håller på med en mössa nu och har faktiskt kommit en bra bit.

Här är raggsockorna jag gjorde till Jenny.





Fest med apotekarens

Jajemen, visst kan man ha kul fast man sitter och dricker julmust på en fest. Det har jag bevisat för mig själv ikväll. Ibörjan blev jag väldigt på att ta något glas vin, men efter en stund var det bara skönt. Samtidigt så började dom andra bli lite väl rund under fötterna så då var det dax att gå hem. En annan ska ju upp och jobba imorgon, 11 timmar dessutom.. Så nu ska jag tvätta av mig sminket och krypa till kojs. Tar med mig datorn upp så jag kan somna till en film eller nå. Får lite svårt att sova när jag vet att min underbara sambo (som förresten överraska med 3 röda rosor idag) kommer komma hem i ett mindre underbart skick om några timmar.

Nej nu är jag trött, svamlar och stavar säkert helt galet.
Natti natti på er! ♥


pip

Som lovat, detta fick jag av underbara Jenny i förskottspresent.


4 st muggar ur Pip serien!! Har redan invigt en.


Ja vad ska jag säga. Jag älskar tillochmed lådan som dom ligger i. Den ska absolut sparas!

Har länge kollat på pipmuggarna men aldrig kännt att jag haft råd att unna mig en eller två. Tack så hemskt mycket Jenny! Och 4 stycken till råga på allt, helt perfekt!

Pedikyr & Julklappar

Första december idag, 24 dagar kvar till jul! Är det inte mysigt så säg?!

Var till Borlänge och kupolen idag med Jenny så nu är så gott som alla julklappar inköpta. Skönt att vara klar i god tid! När vi gick runt där och kände oss lagomt trött i fötterna så hitta vi en mysig dropp in salong och vi unnade oss en varsin pedikyr behandling. Såå härligt att bli ompysslad så där, att få fötterna badade, skrubbade och masserade. Sedan få tånaglarna klippta och målade. Det är verkligen vardagslyx som borde göras oftare, nu är fötterna så mjuka och fina! Synd bara att det är kalt ute och man måste ha strumpor på.



Jenny får fötterna badade! :)

Just det, presenten jag fick igår var helt perfekt!! Men mer om det får ni veta imorgon, för nu ska jag rasta vovven innan jag ska krypa ner i sängen brevid min sovande sambo. Det tar på krafterna att springa i affärer!


RSS 2.0