Inte som jag tänkt

Den här dagen blev inte som jag tänkt mig. Vaknade tidigt helt av mig själv och tänkte passa på att ta en morgonpromenad, men då ringde dom från jobbet så det var bara att ge sig iväg dit. Nu sitter jag i soffan nyss hemkommen efter att ha jobbat 8 timmar. Hade velat ta mig ut på en riktig power walk fast allra helt skulle jag vilja till gymmet.. Men självklart börjar jag nästan känna mig febrig. Har kännt mig små förkyld i snart 3 veckor nu och börjar bli riktigt less på det. Vill ju träna!!! Hur gör ni, tränar ni när ni är lite förkyld eller inte?

Nej ska peta i mig lite fiskgratäng nu sen blir nog bara slappa och en tidig kväll. Ska ju upp och jobba imorgon också. Vill inte bli sjuk!!

Hej hopp!

Då var man hemma igen efter en härlig vecka på Cypern.

Han tyvärr inte in och skriva förra fredagen innan vi åkte. Men nu är vi hemma och det kommer uppdateras igen :)
Har som sagt haft en härlig vecka med sol, värme och massor av god mat och goda drinkar. Legat på stranden och badat i havet varje dag. Ett ganska slappt liv man levt i 7dagar. Men nu är man tillbaka i vardagen igen och det är faktiskt ganska skönt det med. Kommer väl bjuda på lite bilder senare när jag överfört korten till datorn. Men nu ska jag betala räkningar och sedan pack upp resväskorna.


God morgon.. eller god förmiddag kanske?!

Trött som jag verkar ha blivit så har jag precis ätit frukost och inte kommit längre. Frukosten idag blev lite fil med müsli, en clementin och ett glas proviva. Har kännt mig förkyld varje morgon nu i en vecka, samtidigt som jag är trött och slut hela tiden, så en vitaminkick var nog behövligt.
Nu blir det en promenad innan jag tar tag i alla saker som måste göras idag.

Det är inte långt kvar nu! ♥

Vart tog dagen vägen?!

Hade stora planer på att jag skulle hinna så mycket idag.. Det blev inte riktigt så. Känns som jag har tusen saker att göra innan vi åker. Måste framför allt städa för det är riktigt äkligt här hemma nu. Vill ju att det ska vara lite frächt tills lillebor ska "bo" här. Och så måste jag göra Henny fin tills hon ska till mormor.

Usch får så dåligt samvete för allt som jag borde göra med inte orkar/vill.
Nej nu ska jag inte bli alldeles djup och surrig. Ska beställa lite saker från taxfree katalogen nu.

The walking dead

Ligger med migrän i soffan och kollar på E! medans min underbra sambo lagar mat. Middagsunderhållningen idag blir avsnitt 1 av The Walking Dead s2. Som vi längtat! Det dumma nu är att vi måste vänta över 1 vecka, nästan 2, innan vi får se nästa avsnitt.



Sova middag!

Dax att försöka sova lite middag. Har än så länge bara sovit 3,5 timmar så det är nog bäst att sova ett skuv nu, vill ju inte somna inatt heller.

Nej knäpper igång ett avsnitt av McLeod´s Daughters som jag kan vila ögonen på tills jag somnar.

Jobb!

Fick jobba hela dagen igår och nu ska jag snart i väg och jobba natt. Härligt att det rullar på med jobb! Men det är lite drygt när man adrig vet när man får jobba. Blir så mycket som blir uppskjutet hela tiden. Fast nu blir det natt jobb 3 nätter framöver. Får se hur det går, första gången jag jobbar natt.

Skulle ha varit och simmat med Linnéa ikväll men vi tog en promenad i stället. Man blir ju så trött av att simma så jag ville inte göra något som gör mig ännu tröttare inatt när jag måste vara vaken. Får så lov att bli promenader hela helgen! Har ju bara varit til gymmet en gång den här veckan. Har verkligen inte haft någon motivation och har haft en riktig ätar vecka.. Hoppas det vänder snart!!


Nu så

Nu är kylen ren och fin. Blir en liten promenad nu och sedan kryper jag ner i sängen med en bok. Fåe väl se fall jag orkar hålla ögonen öppen så jag hinner läsa något eller om jag somnar på direkten.



Imorgon är det golven som ska skina!

Tisdag

Idag har jag varit väldigt effektiv, i alla fall om jag jämför med igår.
Har tränat, solat, vikt tvätt, tvättat, käkat lunch på alfta rehab och umgåtts med Jenny, putsat fönstrena i köket + badrum & hallen, lagat mat och jag till med att rensa kylskåpet har jag tänkt. Men nu efter jag ätit och bara slappat ett tag så  känns det inte så lockande att ta tag i det. Fast det är bara att lufta på rumpan och göra det.
Skönt när det är gjort!!


Bakisdag nr 2..

Känner mig lite klen idag också faktiskt. En stoor nackdel med att dricka alkohol! Fast jag tror mest att det är sömnbristen som gjort mig så slö idag.. Men ska alldeles snart ta mig ut på en promenad i alla fall.
Men när jag spenderat hela dagen i soffan har jag stickat klart mina pulsvärmare. Så nu kan jag inviga de på promenaden.





Hade velat ha en tumme på dom men det verkade vara så besvärligt så det fick bli utan den här gången. Nu är jag lite sugen på att sticka en mössa. Ska leta fall jag har rätt sorts stickor hemma eller om jag måste köpa det.

Helgen är förbi.

Ja då var den här helgen över. En kvar, sen är vi i värmen :)

Fredag var jag väldigt effektiv, frissan, jobba 14-20, träna och sedn blev det fredagsmys med min loverboy. Såg min första star wars film och den var faktiskt bra!


Igår blev det inte många knop på dagen. Lyckades lura med mig Jonas ut på en liten promenad och sen var det bara att förbereda sig för kvällen. Sen blev det fest hela natten. Somna inte förns vid 5 i morse.

Jag, Frida L & Frida H. En riktigt lyckad utekväll!!

Idag har jag mest legat i soffan då jag vakna kl 10. Har varit ganska död! Men var i alla fall med Josse till Ninna på inredningsparty. Men sen har det bara varit soffan igen. Stickat och kollat på McLeods Daughters. En riktigt tjejig serie med den är lite mysig tycker jag.



Nu sitter jag och väntar på att min andra hälft ska komma hem så ska vi kolla på nästa star wars film.
Hoppas alla haft en trevlig helg!
                         ♥

Valet i kvalet.

Jag har funderat i några dagar nu och vet inte hur jag ska göra. Ska på fest och sedan tuppenz på lördag och jag vet inte om jag ska dricka nå vin eller inte?! Jag har ju lovat mig själv att inte dricka före den 21 okt men nu blir jag verkligen sugen. Har ju varit så ducktig hit tills och inte haft nå sug eller kännt nå behov av det. Jag har haft roligt ändå. Och dessutom ska jag ju festa med Frida i Bollnäs och det händer inte ofta. Så vi får se fall jag går in på systemet imorgon och köper mig något.

Nu vila innan jag ska tillbaka till jobbet.

10 timmar senare

Efter att ha jobbat 9,5 så har jag precis ätit lite fil och nu blir det sängen. Är dödstrött och imorgon väntar en delad tur, det blir alltså 10,5 timmar på jobbet. Så bäst att sova ordentligt.

God natt!!

Duktig matte!

Låg och vela i sängen imorse, promenad eller gymmet?! Det blev i alla fall en powerwalk ute i höstsolen tillslut. Får lite dåligt samvete ibland att jag åker på gymmet och min söta lilla hund får sitta inne. För när jag ska jobba orkar jag inte med att både gymma och ta en lång promenad. Men nu har jag lättat på samvetet, först promenaden och nu har jag köpt massa hundgodis när jag var till grangården och köpte hundmat. Jag är världens bästa matte just nu! Ska nog ringa och boka en klipptid åt henne på en gång också. Hon börjar bli hemskt långhårig nu.

Nej, börjar jobba om 40 min så ska äta lite lunch innan jag bär iväg.
 


Gammal bild på Henny & Axel :)

Hello biceps!

Haft fullt upp i helgen, jobbat och umgåts med vänner. Men idag har jag varit ledig.

I helgen så upptäkte Jonas att jag har en triceps. Så nu är jag lagomt stolt, äntligen börjar jag få lite muskler i armarna! Dom har verkligen varit obefintliga tidigare. Nu kanske det till och med blir lite roligare att träna armarna som jag annars tycker är skit tråkigt. Men nu ska minnsan få lite mer synlida muskler och det även i armarna!!



Kan vara bra med en blid för jag kommer aldrig ihåg själv vilken av biceps och triceps som sitter vart.


RSS 2.0