Mätt och belåten,

och lite där till skulle jag tro. Åt så himla mycket mat precis. Det var ju så gött och jag var så himla hungrig. Det är inte bra att bli så där hungrig, då går det verkligen i hur mycket som helst. Nu blir det ingen mera mat idag. Är ju bortbjuden på frukost imorgonbitti så ;)

Efter jobbet idag så var jag och Jenny till gymmet och skaffade oss årskort på gymmet. Så imorgon smäller det!! Längtar faktiskt! Ska bli riktigt skönt att komma igång ordentligt med träning igen.


Ge mig!

Tråkigt

Fick tråkig info idag.. Kände mig ganska deppig när jag åkte hem från jobbet. Så istället för att tröst äta så åkte jag till Blåklinten och köpte  lite blommor till mig själv. Känner mig riktigt stolt nu faktiskt!
Har varit duktig med maten nu några dagar. Är så skönt att jag börjar få koll på det igen. Mina matvanor har inte varit bra dom senaste veckorna, kanske till och med månaderna.

Nu blir det en dusch och sedan ska jag krypa ner i sängen. Får se fall jag kanske orkar bädda rent innan?!


Innan..

.. sängen kallar så ska jag ta mig en kvällspromenad. Har ju suttit och fikat med Josse i några timmar nu. Tycker att det är så skönt att ta en promenad innan man ska sova.


Shape upsen åker på!!


Ny vecka, nya tag.

Måndag igen, helgen är förbi och förkylningen känns bättre. Nu går vi all in, ska skaffa gymkort den här veckan och sen ska svetten rinna!

Blir en snabb update bara. Ska träffa Josse nu snart. :)

snoor

Är så himla täpt i näsan idag.. Har varit det i några dagar nu, men idag är det riktigt så det trycker i bihålorna. Hade tänkt att trottsa näsan och ta en promenad ändå eftersom jag varit duktigt och varit ut varje dag den här veckan. Men tror inte att det blir någon. Är så regningt och trist ute idag så vill bara sitta i soffan under filten hela dagen. Det är liksom en riktig depp dag idag..

Ska försöka skriva ihop ett bra cv och personligt brev nu så det blir iväg skickat idag.
Håller tummarna att något går vägen i alla fall!

Ledig tisdag.

Har haft en skön ledig tisdag, även fast jag har haft ont i huvudet mest hela dagen.
Har hunnit med två promenader, en 30 minnuters imorse och sen en 60 minnuters med Jenny och hundarna. Annars har jag mest bara slappat i soffan och myst med vovven. Men det är grymt skönt att ha sånna dagar ibland också. Känns faktisk ganska välförtjänt om jag får säga det själv.

Lite bilder från promenaden.






Henny och hennes "kompis" Shira.


Nu ska jag fortsätta kolla på tvn och surfa runt lite.
Trevlig kväll på er!

Prommis.

Blev 80 minnuters promenad med Linnéa. Kom en lite regn, men vi klara oss bra med tanke på hur mörk himlen var när vi börja gå.

Nu blir det soffmys resten av kvällen och ingen onyttigt, lovar!

fika...

Det har varit ett riktigt kalasande i helgen.

Fredagen jobbade jag först på dan. Sen bar det iväg till mina förlädrar där vi firade min pappa och lillasyster som fyllt/fyllde år. Massa god fika och tårta.
Lördagen var vi till kyrkan och dop, var jattefint! Och efter det blev det så klart massa gott dopfika.
Igår, söndag så fyllde Jonas år så då hade vi kalas här hemma och så blev det ju så klart fika då också.
Nu känns det som jag fikat klart för ett tag.

Har jobbat idag, slutade ganska tidigt.
Ska ta mig ut på en promenad senare har jag tänkt. Det kan behövas!


Go´ kväll!

Började dagen på gymmet idag igen. Riktigt skönt! Körde igenom benen idag så hoppas på att det är lite svårt att gå imorgon. Man vill ju att det ska kännas att det har tagit.
Vägde mig imorse, den trogna torsdagsvägningen är tillbaka. Vågen visade i alla fall +1,6 kg sen jag hade skrivit upp sist. Tror det var i juni någon gång. Nu är det bara att köra stenhårt för före den 21 oktober ska jag ha nått min slutliga målvikt!!
Mätte mig också idag och måtten var det värre med.. På dom märktes det mer att jag har lega på latsidan över en månad. Men det är det ändring på nu! Ska ju även få ner midjemåttet till minst 80 cm har jag tänkt. Det är ju det som är hälsosamt för kvinnor, så det satsar jag på.

Det en tvättkväll ikväll här hemma och mellan maskinerna ska jag kolla på The Tudors säsong 2.

10 påsar

Har bakat muffins hela kvällen och tio påsar blev det tillslut. Gjorde en 4 dubblad sats och smaksatte dem med tre olika smaker. Vit och mörkchoklad, äpple och kanel och sen blåbär och hallon, mummsiga allihopa. Nu har vi till kalaset nästa helg.

Annars idag så började jag med en timmes powerwalk. Sen var jag hem till Jenny och var sällskapsdam ett tag då hon har lufrörskatarr. Nu blir det nog ett avsnitt av the tudors innan jag ska sova.
Min helg är nu slut och jobbet väntar imorgon, fast bara 1 dag och sen ledig igen :)

Go natt med er!!


The Tudors


Tränat!!

Kickstartade dagen med ca 60 min på gymmet, tack Maria för att du drog med mig. Skit härligt att ha varit där, svettigt men härligt. Har haft en underbar känsla i kroppen hela dagen. Måste verkligen komma igång att gymma igen och det snarast!
Hoppas verkligen på träningsvärk imorgon!! ;)

Efter det åkte jag upp till stugan för att tvätta en matta. Så skönt att ha det gjort. Hann precis bli klar innan det kom en riktig störtskur. Hade det inte börjat regna så mycket hade jag nog kunnat simma lite. Det var inte nå kallt i vattnet.

Nu blir det mys i soffan och kolla på ngra avsnitt av The tudors, perfekt innemys väder ju.
Tjingeling!

Bilder från orsa björnpark



En sovande liten björnunge.


Den stoora björnen på långt håll. Man ser en liten brunbjörn också till höger, vilken skillnad.


Sebirisk tiger


Ca 1 meter ifrån.


Leopard


En trött isbjörn i värmen.


Utsikt.

Såg mer djur också men fick inte så bra bilder.

ursäkta..

Jag får ursäkta för dålig uppdatering, men jag har jobbar så mycket den här veckan så jag har kanppt hunnit med något känns det som. Men här kommer ett inlägg med lite allt möjligt.

Ska jobba ikväll med, men det var hur skönt som helst med sovmorgon. Det behövdes verkligen! Fast jag somnade nog vad 23.00 igår och vaknade därför strax efter 8 i morse, helt utvilad. Har inte somnat så tidigt på hela sommaren tror jag och igår när jag kunde vara vaken var jag aptrött och halvsov på soffan redan kl 22.

vägde mig i alla fall den här veckan och jag hade bara gått upp 1 kilo på dom här veckorna som jag inte rört mig nå och bara ätit massa skit. Så det känns faktiskt bra! Men jag hoppas på att nå min slutliga målvikt till 21 oktober. Det skulle vara helt underbart! Heja heja mig!!!! Måste börja peppa mig lite, har inte funnit den rätta motivationen än och den beövs just nu om jag ska hinna..

Motivations tips tas gärna emot :)

Nej ska nog åka till sopstationen och slänga lite skräp nu. Om jag kan luta med mig min kära sambo förstås.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Duktig!

Har vair duktig och trottsat värken i ryggen.
Igår blev det en väldigt lung promenad som tog ca 1,5, väggade fram kanske är en mer korekt beskrivning. Imorse blev det en 50 min promenad med Josse, lite bätte form med ingen riktig fart direkt. Men det är faktiskt skönt att röra på sig fast man har ont. Det gör ju inte så ont just när jag går, utan det är värst när jag börjer mig. Är lite nervös över hur det kommer gå att jobba ikväll, börjar ju om 45 min.. Men det kommer säkert gå över förväntan.

Ska ta ett litet mellanmår nu innan det är dax att åka.
Ha en trevlig kväll!!

Trött..

Har jobbat långtur idag så nu är jag väldigt trött.. Är trött på att hela tiden ha ont någonstans i kroppen.. Är trött på att man alltid ska ställa till det...

Har både smörjt ryggen och stretchat (stavning?). Men ska trottsa värken och ta en promenad med Linnea och hon är snäll att tar med sin spikmatta som jag ska pröva. Hoppas det hjälper, har ju hört att dom ska vara bra.

Annars har det varit skönt att jobba nu några dagar, få lite att annat att tänka på. Men känns lite jobbigt med en 6 dagars vecka när jag har så ont i ryggen. Men allt blir nog bra i slut ändan!

Nej ska försöka ta mig upp ur soffan och diska lite innan det bli promenad.
Osammanhängade och tråkigt men men.. Behövde skriva av mig lite!

Ska lägga in bilder sen jag och J var till Orsa Björnpark i helgen. :)


SKÄRPNING!!!!

Nu måste jag verkligen ta och skärpa mig... Ser ju ut som jag har en bulle i ugnen, fast jag inte har det. Från och med imorgon är det verkligen nya tag som gäller!! Nu blir det blodigt allvar igen. Ska nå min målvikt innan oktober, så är det bara!

Jag är så trött på att vara missnöjd med allt och mig själv så nu tar jag tag i saker och ting. Ensam!




God Natt!


Kräftkalas!

Ikväll blirdet kräftkalas här hemma. Maria och Tony kommer hit vid 7 tiden och då ska vi gluffsa i oss 3 packet med kräftor, plus en massa annat gött. Är ju så himla varmt också så vi kommer nog kunna sita ute i trädgården, mysigt värre!




Mumms!

Sol och bad någon?

Idag ser det ut att bli minst lika härligt väder som det var igår, hoppas! Så nu efter lyser jag någon som har lust att åka till någon strand för att sola och bada. Fast jag skulle nästan lika gärna kunna ligga här ute på gräsmattan också hela dagen. Det är inte helt fel det heller. Får se hur det blir..

Klev upp tidigt för att ringa vetrinären imorse, självklart hade hon semester en vecka till.. Men efter som jag kom upp i tid idag så har jag redan hunnit med en del. Bland annat, gått en liten promenad med Henny (har fortfarande ont i knävecket/vaden), vattnat alla blommor ute, satt igång en maskin tvätt och nu har jag precis svalt frukosten. En riktigt skön morgon!

Ska nog ta och plocka undan och städa lite till innan Jonas vaknar.
Ha en skön och solig dag!

Räken

Idag har vi varit upp till Räken. Solat och badat i några timmar, hur underbart som helst! Nu sitter jag och inväntar min kära sambo som är på gymmet och lyfter skrot och sedan ska vi åta till mina föräldrar och grilla med dom. Eventuellt att J ska hjälpa dom att ta in hö sen också, om dom inte hunnit klart redan vill säga. Älskar att vara ledig sådana här dagar!



Själv har jag jätteont i knävecket och i baksidan av vaden, förstår inte varför?! Tror att det är något med muskeln. Det kommer nog av att jag står och gör nått konstigt på jobbet. Blev så här förra veckan också.. Och igår börja mina fötter svälla också.. Känner hur det pulserar i dom och det tar emot när jag böjer på tånen. Haha ja jag har det inte lätt med min kropp och alla förslitningsskador. Men om min axel var som en 45 årings för 6 månader sedan (enligt läkare) så lär den ju vara ännu äldre nu och fler ålderskrampor kommer förstås. Ojoj hur ska detta sluta igentligen, haha.

 

Det dröjer nog inte länge förnas jag ser ut så här, haha.

RSS 2.0